Tandartspraktijk Heresingel

Praktijkruimte van Tandartspraktijk Heresingel

Tandartspraktijk Heresingel

Wij maken tandheelkunde leuk en toegankelijk voor iedereen. Dus mensen van jong tot oud zijn welkom in onze praktijk. De persoonlijke drijfveren van tandartsen Chera en Marjan zijn mensen blij maken én houden met hun gebit! Wij vinden het belangrijk dat mensen zich bij ons op hun gemak voelen met ruimte om allerlei vragen te stellen omtrent hun gebit. Wij vormen een vrij kleine praktijk en dat is onze kracht! Geen wisseling van tandartsen: Chera en Marjan staan voor u klaar. Chera en Marjan worden ondersteund door 3 assistentes die als een spil om hen heen staan. Tijdens uw behandeling merkt u dat we als team op elkaar zijn ingespeeld en er alles aan doen om u op uw gemak te laten voelen. Wij denken dat voorkomen beter is dan genezen. Dat is zeker te merken in onze praktijk, want preventie staat bij ons hoog in het vaandel. We hopen u snel te ontmoeten in onze praktijk. 

Uitstekende faciliteiten

Onze praktijk heeft drie behandelkamers en die zijn allemaal voorzien van de modernste apparatuur. We hebben ook de mogelijkheid om te werken met een microscoop, zo kunnen wij precisie werk verrichten om een nog beter resultaat te krijgen. In onze praktijk willen we graag dat u zich op u gemak voelt en dat hebben we in onze wachtkamer getracht te proberen, middels veel groene planten en een comfortabele bank zodat u in een oase van rust kunt wachten, voordat de behandeling aanvangt. In onze praktijk leven we de infectie WIP richtlijnen zorgvuldig na om zo goed de behandeling uit te kunnen voeren en een mooi resultaat te bereiken.

Wachtkamer van Tandartspraktijk Heresingel in Groningen
Praktijkruimte van Tandartspraktijk Heresingel

Bereikbaar en toegankelijk

Tandartspraktijk Heresingel is uitstekend bereikbaar per auto, openbaar vervoer, met de fiets of te voet. Plan uw route hier via google maps. Vlak voor de praktijk geldt betaald parkeren. Komt u met openbaar vervoer? Vanaf het centraal station is het ongeveer 7 minuten lopen naar de praktijk. De dichtstbijzijnde bushalte is 30 meter van ons vandaan. Plan uw route met 9292

Een leuk feitje van Heresingel 6
Omstreeks ca. 1934 tot en met 14-4-1945 woonde er ook een tandarts , later kaakchirurg in het academisch ziekenhuis, met zijn gezin aan heresingel 6. Zijn naam was prof. Dr. M.  Hut. Het huis  en praktijk is aan het einde van de oorlog afgebrand door bommen, later in 1953 is het weer opgebouwd. In zoverre wij hebben kunnen traceren, is het gebouw altijd een tandartspraktijk geweest. Daar zijn wij heel trots op

knmt logo
Leer alles over het gebit
Tandartspraktijk Heresingel is ingeschreven in het KRT
Tandartspraktijk Heresingel is aangesloten bij het Ivoren Kruis

Tandartspraktijk Heresingel staat voor kennis en kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit van uw gebit voorop. Daarom maken we gebruik van vooruitstrevende technieken en digitale oplossingen. Ook besteden we veel tijd aan het op peil houden van het kwaliteitsniveau. Onze tandartsen, mondhygienisten en assistentes besteden tijd en aandacht aan het volgen van na- en bijscholing, zodat we u op de best mogelijke manier kunnen helpen. Binnen al onze behandelingen staat u als patiënt centraal; u wordt op een professionele manier en in een prettige sfeer geholpen. Lees hier meer over de behandelingen.

knmt logo
Leer alles over het gebit
Tandartspraktijk Heresingel is ingeschreven in het KRT
Tandartspraktijk Heresingel is aangesloten bij het Ivoren Kruis