Tanden bleken

Behandelingen

Laat uw tanden bleken bij Tandartspraktijk Heresingel op een professionele wijze

Als u zich stoort aan uw tanden, omdat u ze bijvoorbeeld te geel vindt, kunt u altijd met ons overleggen of bleken iets voor u is.

Extrinsieke verkleuringen kunnen ontstaan door bijvoorbeeld roken of het drinken van koffie, thee, wijn etc. Middels reiniging en polijsten kunnen wij deze verkleuringen goed verhelpen.

Indien uw gebit van zichzelf al donkerder is, hetzij van nature, hetzij door ouderdom, biedt tanden bleken een mooie oplossing.

Is tanden bleken veilig?

Vooraf aan het bleken, controleren wij of uw gebit geen vulling, kroon- of brugwerk bevat. De reden van deze controle is dat niet-eigen tandmateriaal niet mee zal bleken tijdens het bleekproces. In dit geval stellen wij samen eventueel een plan van aanpak op. Zodra alles is beoordeeld en duidelijk met u is besproken, kunnen wij een bleekmal op maat voor u laten maken. De bleekmal wordt gemaakt door ons tandtechnisch laboratorium. U krijgt van ons bleekgel mee, wat u samen met de op maat gemaakt bleekmal kunt gebruiken. U wordt uiteraard tijdens het proces door ons begeleid.

Bleken via een individuele bleekmal is makkelijk, veilig en pijnloos.

De NOS heeft een onderzoek verricht naar de veiligheid en effectiviteit van verschillende bleekbehandelingen. Het onderzoek is hier te bekijken.