Halfjaarlijkse controle

Behandelingen

Laat uw halfjaarlijkse controle doen bij Tandartspraktijk Heresingel

Het is verstandig om regelmatig uw mond te laten controleren door de tandarts. Voorkomen is immers beter dan genezen, dit geldt ook voor gebitsproblemen. Het is dus belangrijk om in ieder geval twee keer per jaar langs te komen voor een gebitscontrole.

Bij een gebitscontrole beoordelen we of de tanden en kiezen nog gezond en mooi zijn. Het tandvlees wordt gemeten en gecontroleerd en er worden regelmatig röntgenfoto’s gemaakt om gaatjes op te sporen die met het blote oog niet te zien zijn. Ook zullen de tandartsen bij de controle adviezen geven over uw mondgezondheid.

Als u een kunstgebit draagt, is het ook belangrijk om naar de tandarts te blijven gaan. De tandarts controleert namelijk niet alleen uw tanden en kiezen, maar kijkt ook of er afwijkingen zijn aan bijvoorbeeld uw tong, lippen of wangslijmvliezen. Tevens willen wij het advies meegeven om uw kinderen vanaf twee jaar mee te nemen naar de tandarts.

 Door regelmatig langs te komen, voorkom je natuurlijk problemen. De tandartsen kunnen dan meteen uitleggen wat we kunnen doen om erger te voorkomen.